Over

Soms komen dromen uit, zeker voor Christiaan Trapman. Op het terrein van de Aardenburgse Steenfabriek waar hij vroeger in de klei speelde en later stiekem, zonder dat opa het zag, met een shovel reed, staat nu zijn nieuwe bedrijfspand, een ruime werkplaats met een inpandige grandioze grote ChristiaanTrapman showroom.

Christiaan opende op 1 mei 2008 zijn eigen  installatiebedrijf: ,,Vooral omdat ik zo vrij was en kon werken op mijn eigen manier, anders dan bij een baas”, vertelt hij. ,,Ik werk graag vooruitstrevend en sta altijd open voor vernieuwing”. Ik werk dan ook vooral met duurzame energie en verdiep me steeds in de ontwikkelingen op dat gebied en blijf vooruitkijken.”

Sanitair en verwarming, renovatie en nieuwbouw, het heeft allemaal onze volle aandacht van Trapman en zijn team. Er is dan ook een 24-uurs servicedienst. Maar het is duidelijk voor iedereen die de showroom binnenkomt, dat douches en badkamers de volle aandacht krijgen.

Voordeel hierbij is ook de kennis als grafisch ontwerper van zijn partner Joyce Thys, die garant staat voor het realiseren en de styling van de meest prachtige badkamers: Joyce houdt zich bezig met de verkoop en neemt een deel van de administratie voor haar rekening. Voor het ontwerpen van badkamers en douches voor onze klanten hebben we speciale software programma’s en kunnen we volledig 3D visualisaties renderen zodat klanten vooraf zien hoe het eruit komt te zien.

Trapman levert en verzorgd diensten op maat, we kunnen alle zorg uit handen nemen van sloop tot oplevering van de laatste accessoire.

 

Ook iemand die zelf wil renoveren kan bij ons terecht. Wij bieden voor een gelijke prijs toch weer betere kwaliteit en meer service en advies dan een bouwmarkt. We staan borg voor kwaliteit en willen ons daarin onderscheiden van anderen.”

Sanitair, tegels en verwarming is onze taak, voor elektra vragen we de hulp van een erkend elektriciteitsbedrijf. Wij willen de druk bij de klant wegnemen en alles perfect verzorgen. Wij hebben hier alles in huis voor een perfecte douche of badkamer in alle prijsklassen. Zeker ook voor jonge starters. Zo bieden we comfort-, luxe-, hoog- en midden en laagklasse sanitair.

Door zijn geheel eigen visie op zijn vakgebied heeft Christiaan Trapman al naam gemaakt in de regio. Service en vooral eerlijkheid naar de klant toe staat hoog in het vaandel van hem, Joyce en zijn team. Pas als de klant tevreden is, dan zijn wij het ook.